Maiscross Zeskamp Trekkertrek Solexen Karten Workshops Toneel

Inschrijfformulier voor de trekkertrek 2019

Schrijf je via onderstaand formulier in voor de trekkertrek op zaterdag 11 mei in Terwolde. De kosten voor deelname zijn €17,50 en zijn tijdens de inschrijving via IDEAL te voldoen.
Tijdens je inschrijving krijg je 2 mailtjes, één dat je order is ontvangen en een tweede mailtje dat de betaling is ontvangen. Het eerste mailtje kun je al krijgen voordat je betaald hebt, je bent op dat moment nog niet ingeschreven zolang je nog niet betaald hebt!
Lukt het niet met de inschrijving, denk je dat jouw klasse er niet tussen staat of heb je een andere vraag, stuur dan een mailtje naar trekkertrek.jtn@gmail.com.

Tot een week voor de trekkertrek krijg je bij afmelding het inschrijfgeld (min 1,50 Euro servicekosten) terug. Meld je je korter dan een week voor de trekkertrek af is het helaas niet meer mogelijk om het inschrijfgeld terug te krijgen.

De eerste klasse zit al vol en andere klasses raken ook al aardig vol dus wacht niet te lang met inschrijven. Is jouw klasse al vol maar zou je toch mee willen doen? Mail alle gegevens uit het inschrijfformulier naar trekkertrek.jtn@gmail.com en je komt op de wachtlijst te staan.

Deelnemers aan de 3.6 ton superstandaard klasse en 4.5 ton superstandaard klasse kunnen zich per mail via trekkertrek.jtn@gmail.com inschrijven en hoeven geen inschrijfgeld te betalen.