Maiscross Zeskamp Trekkertrek Solexen Karten Workshops Toneel

Karten

Eens in de zoveel tijd is het weer tijd om de onderlinge strijd aan te gaan. Het moment is dan weer daar om te kijken wie de snelste karter van Jong Gelre Terwolde-Nijbroek is. Vaak worden er een aantal trainingen en kwalificaties gereden om dan in een zinderend spannende finale te kijken wie de snelste is en de beker mee naar huis mag nemen.

Karten 2015

Zondag 29 maart

Dat het zondag 29 maart regende was voor de verandering eens niet erg want er was een indoor activiteit georganiseerd: karten. Na wat gepuzzel met auto’s vertrokken we naar Harderwijk. Nadat het lieve meiske achter de bar eindelijk alle namen goed had geschreven (Henry? Harry? Wat?) konden we van start. Na drie rondes werd het tijd voor de finale: hoewel zijn kart kennelijk een paar rondes geen tijd bij hield was Leroy overduidelijk de winnaar! Van al dat racen krijg je trek: gelukkig is er De Groot met z’n fijne porties spareribs & heerlijke dagmenu’s!

Klik hieronder voor meer foto's:

Karten 2010

Zaterdag 15 mei

Op zaterdagavond 15 Mei zijn we met 15 personen wezen Karten in Duiven Na twee trainingen (1 van 5) en (1 van 8) minuten was het tijd voor de kwalificatie van 8 minuten. De beste 10 uit deze kwalificatie gingen door naar de finale. Na de finale van 10 minuten was het tijd voor de prijs uitreiking. Na het nuttigen van enkele drankjes zijn we weer huiswaarts gekeerd.

Klik hieronder voor meer foto's:

Karten 2009

Zaterdag 28 februari

Klik hieronder voor meer foto's: