Maiscross Zeskamp Trekkertrek Solexen Karten Workshops Toneel

Ledenfeest

Eén keer per jaar, zo rond het einde van het jaar, vindt de ledenvergadering met daar aansluitend het ledenfeest plaats. Het eerste uur is het tijd voor serieuze zaken, het reilen en zeilen van het afgelopen jaar wordt besproken. Hoe zijn de activiteiten van het afgelopen jaar gegaan, zijn er nog verbeterpunten en zijn er ideeën voor nieuwe activiteiten voor het nieuwe jaar. Na deze serieuze zaken is het tijd voor ontspanning met elkaar. Het ene jaar is dit in de vorm van een spel, het andere jaar met een activiteit op locatie.

Ledenfeest 2015

Zondag 20 december

Door de drukte van alle kerstborrels is het ledenfeest dit jaar op een zondagmiddag georganiseerd. En wel op de zondagmiddag na het afscheidsconcert van normaal. Dit was nog aan een aantal bleke koppies te zien. Toen iedereen zat en na een kopje koffie weer wat fitter was kon de vergadering beginnen. De activiteiten van het afgelopen jaar zijn besproken en een hele waslijst aan potentiële nieuwe activiteiten zijn genoteerd, op naar een actief jaar dus.
Na deze serieuze zaken was het tijd voor ontspanning. De Voute Muziek Kwis stond op het programma. De geweldige teamcaptains Adriaan Grandia en Jurgen Spijker, die zich volledig vrijwillig hebben aangemeld als captain, hebben de teams gekozen en het spel kon beginnen. Het team van Jurgen lag alle rondes op ramkoers om de middag te winnen maar Adriaan en zijn team wisten in de laatste ronde de overwinning voor de neus van het groene team weg te kapen. Na deze inspanningen was het tijd voor ontspanning met een hapje en een drankje.

Klik hieronder voor meer foto's:

Ledenfeest 2014

Vrijdag 28 november

Dit jaar vond de ledenvergadering en het ledenfeest bij "De Vosselhoeve" in Epe. Na de vergadering was er tijd voor een aantal oud-Hollandse spelletjes en schieten met een pijl en boog. Dit alles onder het genot van een biertje natuurlijk. Helaas zijn er deze avond geen foto's gemaakt.

Ledenfeest 2013

De ledenvergadering vond dit jaar plaats bij Dorpshuis "De Arend" in Nijbroek. Na de vergadering was het tijd om het spel "De jongens tegen de meisjes te spelen". Er zijn deze avond helaas geen foto's gemaakt.

Ledenfeest 2012

De ledenvergadering vond dit jaar plaats bij Dorpshuis "De Arend" in Nijbroek. Na de vergadering was het tijd om het spel "Ik hou van Holland". Dit alles uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Klik hieronder voor meer foto's: