Maiscross Zeskamp Trekkertrek Solexen Karten Workshops Toneel

Overige activiteiten

Naast de jaarlijks terugkerende activiteiten van Jong Gelre Terwolde-Nijbroek zijn er ook een aantal activiteiten die soms of zelfs maar eenmaal georganiseerd zijn. Dit kan van alles zijn, net waar de leden zin in hebben. Dat wil niet zeggen dat onderstaande activiteiten de enige mogelijkheden zijn. Heb je een leuk idee laat het dan horen en wie weet staat jou activiteit binnenkort op de agenda.

Darttoernooi 2018

Vrijdag 13 april

Ondanks dat het vrijdag de 13e was wilden we ons graag weer eens van onze sportieve kant laten zien. Dit keer in de vorm van een darttoernooi. Het eerste darttoernooi van Jong Gelre Terwolde-Nijbroek om precies te zijn. Met 23 deelnemers in de fun en ervarencompetitie mogen we terugkijken op een geslaagde eerste editie! Op naar volgend jaar.

Klik hieronder voor meer foto's:

Workshop 2015

Vrijdag 24 april

Het leek ons leuk om het eens over een heel andere boeg te gooien en iets creatiefs te organiseren! Op vrijdagavond 24 april zijn een aantal dames van Jong Gelre naar Atelier Lucia geweest. We konden kiezen uit een workshop Schilderen op hout of doek of een workshop Mozaïeken. We hebben gekozen voor schilderen op hout. Onder het genot van een lekker drankje hebben we onze creatieve geest de gang laten gaan en hebben we leuke schilderijtjes gemaakt.

Klik hieronder voor meer foto's:

Zeskamp 2013

dinsdag 30 april

Klik hieronder voor meer foto's:

Spooktocht 2009

Zaterdag 24 oktober

Op zaterdag 24 oktober gingen we met 11 kinderen op spooktocht. Om 19.35 gingen we richting Bathmen, alles ging prima tot we in Bathmen aankwamen en een beetje verkeerd reden. We kwamen een kwartier te laat maar dat mocht de pret niet drukken. Eenmaal binnen werd er koffie of chocomelk uitgedeeld en moesten we in een oude schuur gaan zitten. Daar werd een verhaal verteld en daarna werden we groep voor groep opgeroepen en konden we beginnen aan onze tocht. Meteen vanaf het begin van de wandeling was het al spannend, in het bos was het ontzettend donker en het was wel een beetje jammer dat het regende maar dat gaf toch wel een extra spookeffect. We zijn van allerlei spoken tegen gekomen, de man met de kettingzaag, een duiker die in de sloot lag, hele grote spoken, hele kleine, dingen die zomaar voorbij zoefde, door een oude kleine schuur met allerlei enge dingen en dat ging zo door tot aan het einde. Na ongeveer een uurtje schrikken en gillen waren we weer terug bij de auto en daar hebben we nog wat gedronken en toen weer terug naar Terwolde.Om 23.00 uur waren de kinderen weer netjes thuis gebracht en we kunnen terug kijken op een hele leuke avond.

Dikke Mik 2008

Klik hieronder voor meer foto's:

Hellendoorn 2007

Klik hieronder voor meer foto's:

Duinrell 2004

Klik hieronder voor meer foto's: