Maiscross Zeskamp Trekkertrek Solexen Karten Workshops Toneel

Skiën

Soms wordt een activiteit georganiseerd die niet iedereen aandurft of denkt te kunnen, het skiën. Het is vaak een klein groepje dat een dag naar een indoor skipiste gaat om daar de lange latten onder te binden. Veel van de leden vallen onder de beginnelingen en dit kan soms voor hilarische situaties zorgen. Hou je van de sneeuw en skiën? Ga dan mee als er weer een groepje sneeuwliefhebbers gaat skiën.

Skiën 2010

Zondag 18 april

Op Zondag 18 April zijn wij met 8 personen wezen skiën in het Duitse Bottrop. Eigenlijk was deze dag veel te mooi om op de ski's te staan omdat buiten het zonnetje heerlijk scheen en de temperatuur opgelopen was naar goed 20°C.

Klik hieronder voor meer foto's:

Skiën 2009

Klik hieronder voor meer foto's:

Skiën 2008

Zondag 13 april

Dit jaar hebben wij een nieuw activiteit geïntroduceerd en wel skiën. Wij zijn dit op 13 April 2008 gaan doen in het Duitse Bottrop. Om 8:40 zijn wij met 11 personen vertrokken richting Bottrop. Hier om 10:15 aangekomen om vervolgens voor de entree in de rij te staan, na een kleine tien minuten gewacht te hebben waren wij binnen. Na ons omgekleed te hebben en de skischoenen aangetrokken te hebben moesten wij de de ski's nog ingesteld hebben. Nadat dit allemaal was gebeurd zijn we naar de 550 meter lange piste gegaan. Omdat de meeste beginnelingen zijn zijn we voorzichtig begonnen op een vlakker stukje bovenaan de piste. Na een uurtje oefenen vonden wij het tijd worden voor een bakje koffie. Na een snel bakje koffie gingen de meesten weer terug naar de piste om van de hele piste af te gaan. Na een half uur was het tijd om aan het lopende buffet aan te schuiven en een wel verdiend biertje te drinken of wat fris voor diegene die geen bier hoefde. Om rond half twee ging iedereen zijn eigen weg door afwisseling van skiën en après skiën. Om 18:00 uur had iedereen het wel gezien wat skiën betreft en hebben we gezamenlijk nog een laatste glaasje gedronken. Om 19:15 was het tijd om richting Terwolde te gaan waar wij rond 20:30 weer terug waren. Deze activiteit is geslaagd bevonden en voor herhaling vatbaar. Wij hopen volgend jaar op wat meer animo..

Klik hieronder voor meer foto's: