Nacht van Welsum 2019

zaterdag 26 januari 2019

Weet u nog vorig jaar? Toen Jong Gelre de dubbel mee naar huis nam na de nacht van Welsum? Wij weten het zelf nog als de dag van gisteren. De hoogste tijd om de titel te verdedigen dus. Maar om een titel te verdedigen zou je toch ook wel moeten trainen zal u misschien denken. En dat hebben onze sportievelingen dit jaar dus niet gedaan.

Met 2 teams zijn we afgereisd naar Welsum om een avondje fanatiek te gaan volleyballen. Dit jaar werd er dus niet getraind in de weken voor het toernooi en dus moest iedereen koud het veld in en het balgevoel tijdens de eerste wedstrijden terug zien te vinden. Dit was in de uitslagen terug te zien.

Team Kwik mocht het spits afbijten om voor de eerste overwinning te gaan. Helaas waren de overwinningen schaars deze avond en was het vooral de gezelligheid die het moest doen. Nogmaals een dank voor onze gastspelers die onze teams kwamen versterken. Ondanks jullie inzet werd team kwik in de poule wedstrijden uitgeschakeld.

Team Kwek was het tweede team dat het mocht gaan proberen. Na een eerste reeks stond het aantal gewonnen wedstrijden nog steeds op 0. Met toch enig angst en beven werd aan de tweede reeks begonnen. Zouden er uberhaupt nog wel wedstrijden gewonnen worden deze avond? Gelukkig wist team Kwek 1 wedstrijd te winnen en er daarna nog één gelijk te spelen, de eer was gered. Helaas was dit ook niet genoeg en was het ook voor team Kwek na de poule wedstrijden afgelopen.

Dit jaar helaas dus geen sportieve hoogtepunten maar qua gezelligheid mogen we zeker weer terugkijken op een leuke avond in Welsum. Op naar volgend jaar. Nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Klik hieronder voor meer foto's:

Foto's 2019