Weekendkamp 2014

13-14-15 juni

Vrijdagmiddag na een iets of wat verlaat vertrek kwamen we rond 18.00 uur aan in Halle, gemeente Bronkhorst. Hier stond het huis waar we ons dit weekend gingen vermaken. Jurgen en Daniëlle hebben vrijdagavond voor het eten gezorgd. Ze hebben spaghetti bolognese voor ons gemaakt. Ondertussen hebben Mirjan, Mariëtte en Johanne de boel versierd om ’s avonds met zijn allen het WK te kijken. ’s Avonds hebben we samen Nederland Spanje gekeken en hebben we een feestje gevierd na de mooie overwinning. Na die tijd hebben de jongens zich uitgeleefd op het tafelvoetbalspel. En omdat dat nog niet genoeg voor ze was hebben ze rond een uur of 1 nog een heerlijke nachtwandeling gemaakt.

Zaterdag zijn we de dag rustig begonnen met een gebakken eitje. Een aantal mensen hebben de nodige boodschapjes gehaald. Rond 13.00 uur zijn we naar Doetinchem vertrokken voor gezellig activiteit samen. We zijn wezen kanoën op de oude IJssel. Na afloop hebben we in het centrum van Doetinchem op het terras wat gedronken. Na een ijsje en de laatste boodschappen zijn we weer richting ons huis vertrokken. Aan het begin van de dag leek het een bewolkte dag te blijven maar gelukkig was het aan het einde van middag mooi weer. Daarom hebben we ’s avonds gezellig de barbecue aangestoken en spelletjes gespeeld, 21’en en rummikubben.

Zondags hebben we voornamelijk genoten van het lekkere weer en de boel opgeruimd. De eerste auto is rond 15.00uur vertrokken om de kar weg te brengen met de barbeques, tassen en overige boodschappen. De rest van het gezelschap is rond 16.00uur vertrokken richting Terwolde. Als afsluiting hebben we lekker bij kriebelz in Terwolde gegeten en nog even van het lekkere weer genoten. Het was een erg gezellig weekend en we hebben nu al weer zin in volgend jaar!

Klik hieronder voor meer foto's:

Foto's 2014